Trabzonspor okulunda yetişti Fenerbahçe kaptı

İdmanocağı Bayan Futbol Takım Başkanı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Başkan Yardımcısı Hasan Şahinkaya geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın toplantısında çok önemli bir soruna dikkat çekti.   Şahinkaya, Trabzonspor'a oyuncu

Trabzonspor okulunda yetişti Fenerbahçe kaptı
İdmanocağı Bayan Futbol Takım Başkanı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Başkan Yardımcısı Hasan Şahinkaya geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın toplantısında çok önemli bir soruna dikkat çekti.
 
Şahinkaya, Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek için Türkiye'nin çeşitli illerinde kurulan futbol okulllarının yetiştirdiği bazı oyuncuların başka takımlara gittiğini söyledi. Buna örnek olarak ise Gölcük Trabzonspor Futbol Okulundan yetişen Hakan Cinemre'nin Fenerbahçe'ye gittiğini dile getirdi.
 
Şahinkaya konu ile ilgili açıklamasında "Yakından tanık olduğum bir şey şöyleyim size. Trabzonspor’un isim haklarının takip edilmemesi üzerine. Bakın Hakan Cinemre’yi hepiniz tanıyorsunuz dimi. Fenerbahçe Söğütlü’nün öz çocuğudur. Ve onların diyaloglarıyla birlikte amcasının işlettiği bir futbol okulu var. Trabzon sporunun yetiştirdiği oyuncuları Fenerbahçe’ye veriyor. Bir daha söylüyorum Trabzonspor futbol okulu var. Trabzonspor futbol okulu yetiştirdiği oyuncuları Fenerbahçe’ye veriyor. Trabzonspor okulları isim hakkı verilirken takibi yapılıyor mu? Yapılıyorsa, ne şekilde yapılıyor, yâda o arkadaşımın bütün iyi niyetine çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor niye ısrarla almamak için direniyor? Bu yüzden başka yerlere gidiyor. Bu konuda çok ciddi çalışmalar yapılmamalı. Ama görüyoruz ki bir TS CLUB’ın yöneticiliğini almak için çırpınan yöneticiler bu tür Trabzon’a katkı sağlayacak birimlere gelmek için hiç çırpınmıyorlar" dedi.
 
 
HAKAN CİNEMRE KİMDİR?
 
13 Şubat 1994 Gölcük doğumlu olan ve Gölcük Trabzonspor Futbol Okulunda yetişen Hakan Cinemre, Futbola Anadolu Yeniköyspor'da başladı. 2007 yılında Gölcükspor'a transfer olan Hakan Çinemre, burada geçirdiği üç sezonun 15 Ocak 2013 tarihinde Fenerbahçe alt yapısına transfer oldu. U18 ve U21 takımlarında forma giyen Hakan Bucaspoor'a kiralandı. Sonrasında Yeniden Fenerbahçe U21 takımına geldi. Buradan Adana Demirspor'a kiralandı. Yarım sezon Adana'da kaldıktan sonra tekrar Fenerbahçe U21 takımına geldi ve buradan sezon başında Fenerbahçe A takımına dahil edildi. 19 Ocak 2016 tarihinde ise Gaziantepspor'a kiralandı.  
 
Defans bölgesinde görev alan Hakan Cinemre 1,83 m boyunda ve sağ ayaklı bir oyuncudur. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem