Trabzonspor lideri belirliyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erteleme müsabakasını, ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe de yakından takip edecek. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında devam ederken, maç fazla

Trabzonspor lideri belirliyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erteleme müsabakasını, ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe de yakından takip edecek.

Şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında devam ederken, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan sarı-lacivertlilerin gözü yarın Hüseyin Avne Aker Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında olacak.

Fenerbahçe, ligde 59 puan ile liderlik koltuğunda otururken, Beşiktaş ise bir maç eksiği ile sarı-lacivertlilerin arkasında 57 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Siyah-beyazlıların Trabzon'dan 3 puan ile ayrılması halinde Beşiktaş puanını 60 yapacak ve Trabzon'da liderlik koltuğuna oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler