Trabzonspor Bayrağının sırrı çözüldü!

Haber61.net Haber Servisi - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada dikkat çeken Trabzonspor bayrağının sırrı çözüldü.Sosyalist Gençlik Dernekleri’nin Ayn el-Arap (Kobani) yeniden inşa etmek için Suruç’ta toplanan gençlere bombalı saldırıda

Trabzonspor Bayrağının sırrı çözüldü!

Haber61.net Haber Servisi - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada dikkat çeken Trabzonspor bayrağının sırrı çözüldü.

Sosyalist Gençlik Dernekleri’nin Ayn el-Arap (Kobani) yeniden inşa etmek için Suruç’ta toplanan gençlere bombalı saldırıda bulunuldu. İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre intihar saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti.

Bunların arasında Trabzonspor Bayrağı taşıyan kişinin ise Devrimci Trabzonsporlular Derneğİ üyesi Koray Çapoğlu olduğu öğrenildi.

Devrimci Trabzonsporlular Derneğinden yapılan açıklamada "Bugün Suruç'ta İnsanlık düşmanı caniler çocuklara oyuncak götüren insanların üzerine bomba attılar ve yine onlarca gencecik yoldaşımızı, canımızı aldılar. Bizler de grubumuzun kurucusu Vahap Güven'i Kobane direnişinin ilk günlerinde şehit veren Devrimci Trabzonsporlular olarak Kobaneye oyuncak götüren grubun içinde; tıpkı Gezi'de, Validebağ'da, Hrant anmasında, nükleer santrale karşı, yeşil yola karşı vs. her yerde kendisiyle özdeşleşmiş TS bayrağı ile yer aldığı gibi yer alan ve görüntülere göre de patlama hemen yanıbaşında meydana gelen hemşerimiz, renktaşımız Trabzon İli Of ilçesi doğumlu Koray Çapoğlu'nu bu vahşi saldırıda şehit verdik" ifadelerine yer verildi.

İŞTE PATLAMA ANI!

 

koray-capoglu.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem