Trabzonluydu! Suikaste mi uğradı

ASELSAN’da görev yapan 3 mühendisin şüpheli ölümleriyle ilgili tartışmalar sürerken, başkentte önceki gün ilginç bir mühendis ölümü daha yaşandı.TÜRKSAT’ta görev yapan 45 yaşındaki uçak mühendisi Trabzonlu Utku Dinçer, bir otomobilin çarpması sonucu yaşam

Trabzonluydu! Suikaste mi uğradı

ASELSAN’da görev yapan 3 mühendisin şüpheli ölümleriyle ilgili tartışmalar sürerken, başkentte önceki gün ilginç bir mühendis ölümü daha yaşandı.

TÜRKSAT’ta görev yapan 45 yaşındaki uçak mühendisi Trabzonlu Utku Dinçer, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Dinçer, önceki gün saat 16.15 sıralarında Doğukent Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada, Ayhan K.’nın kullandığı otomobil Dinçer’e çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Dinçer için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Görgü tanıkları, Dinçer’in, kırmızı ışık yanmasına karşın, karşıya geçmeye çalıştığını iddia etti.

Uçak mühendisi olan Dinçer’in 10 yıldır TÜRKSAT’ta çalıştığı, önemli projelerde görev aldığı 2015’te fırlatılması planlanan uydu projesinde de aktif görev aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler