Trabzonlu Yasin'in komutanı şehit

Hakkari'de şehit düşen askerlerimizden olan Trabzonlu Ali Yasin Erosmanoğlu'nun komutanlarından olan Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu, yaralı olarak tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerce yapılan ve 8 askerin şehit

Trabzonlu Yasin'in komutanı şehit

Hakkari'de şehit düşen askerlerimizden olan Trabzonlu Ali Yasin Erosmanoğlu'nun komutanlarından olan Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu, yaralı olarak tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerce yapılan ve 8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Piyade Üsteğmen 27 yaşındaki Murat Hasırcıoğlu, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit oldu.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ndeki Yeşiltaş Piyade Taburu’nun geçici üs bölgesine 19 Haziran’da PKK’lı teröristler tarafından ağır silahlarla yapılan saldırıda 8 asker şehit olurken, 19 asker de yaralandı. Yaralı askerlerden Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu, Van Askeri Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından GATA’ya sevk edildi. Üsteğmen Hasırcıoğlu, 13 gün süren tedavi ardından bugün saat 15.30 sıralarında şehit düştü. Evli ve 3 aylık çocuğu bulunan Hasırcıoğlu’nun cenazesi, yarın ailesi tarafından GATA’dan alınarak memleketi Afyonkarahisar’a getirilecek.

Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’nun cenazesi, İmaret Camii’nde yarın öğleleyin kılınacak cenaze namazı ardından Kocatepe Asri Mezarlığı Askeri Şehitlik’te toprağa verilecek.

Hasırcıoğlu’nun tüm yakınlarının ise, cenazeyi teslim almak için GATA’da beklediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler