Trabzonlu terörist yazmalarında maksat ne?

 İstanbul Medyası son dönemlerde Trabzon ismini karalamak için elinden geleni yapıyor. Eli kanlı terörist başı Abdullah Öcalan’ın ikinci eşi olduğu ve bir çocuk yaptığı öne sürülen Meral Kıdır’ın gündeme gelmesinin ardından Kıdır’ın öz geçmişini yazan gaz

Trabzonlu terörist yazmalarında maksat ne?

 İstanbul Medyası son dönemlerde Trabzon ismini karalamak için elinden geleni yapıyor. Eli kanlı terörist başı Abdullah Öcalan’ın ikinci eşi olduğu ve bir çocuk yaptığı öne sürülen Meral Kıdır’ın gündeme gelmesinin ardından Kıdır’ın öz geçmişini yazan gazeteler.

Trabzonlu doçent Bahriye Üçok cinayetine karışan ve ölümüne neden olan suikastı gerçekleştiren kargocu kız lakaplı terörist Gülay Calap’ın; İstanbul medyası tarafından sürekli olarak "Trabzonlu Terörist " şeklinde gündeme getirmesi kafaları karıştırıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem