Trabzonlu siyasetçi İsrail’e sert konuştu

 Milli görüş Hareketinin önemli isimlerinden Trabzonlu siyasetçi Muhittin Yıldırım İsrail’in Yapmış olduğu Gazze saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.İsrail'in mazlum Gazze halkı üzerine bombalar ve füzeler yağdırmasını kınayan Saadet Partisi Genel B

Trabzonlu siyasetçi İsrail’e sert konuştu

 

Milli görüş Hareketinin önemli isimlerinden Trabzonlu siyasetçi Muhittin Yıldırım İsrail’in Yapmış olduğu Gazze saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İsrail'in mazlum Gazze halkı üzerine bombalar ve füzeler yağdırmasını kınayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, "Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamız, "Fiili icraata geçmek gerekir. İsrail laftan anlamaz. İsrail ancak güçten anlar" diyordu. Bu nedenle Müslümanlar biran evvel kendi güç birliklerini kurmak zorunda olduklarını artık daha iyi görmeleri gerekir" dedi.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansta konuşan Muhittin Yıldırım, İslam dünyasındaki parçalanmışlığın ve hiçbir konuda bir araya gelememelerinin İsrail'i her geçen gün daha fazla şımarttığını bildirdi. Gazze'ye yapılan saldırıların yeni olmadığını belirten Yıldırım, bu katliamlara bütün dünyanın sessiz kalmasını da eleştirdi. Bu sessizliğin ve İslam Birliği'nin kurulamayışının bütün İslam coğrafyalarında katliamlara dönüşmeye devam ettiğini belirten Muhittin Yıldırım, "Sayın Başbakan, 'Bizim İsrail'le hiçbir ilişkimiz yok.

Zaten konuşmuyoruz. ABD Başkanı Obama ile konuşacağım' diyor. Bu tür söylemlerle İsrail'in bu şımarıklığını, bu azgınlığını, bu despotluğunu, bu zalimliğini önlemek, durdurmak mümkün değildir. Onun için Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamız, 'Fiili icraata geçmek gerekir. İsrail laftan anlamaz. İsrail ancak güçten anlar' diyordu.

Bu nedenle Müslümanlar biran evvel kendi güç birliklerini kurmak zorunda olduklarını artık daha iyi görmeleri gerekir" diye konuştu. Kur'an-ı Kerim'de Allah'ın İsrail'i tanıtırken, "Ey müminler; size en büyük düşman Yahudileri göreceksiniz" diye buyurduğunu hatırlatan Yıldırım, Siyonist Yahudilerin Müslümanları katletme hastalığının birkaç yılda bir nüksettiğini hatırlattı.

Siyonistlerdeki hastalığın mazlum Müslüman Filistinliler üzerine en gelişmiş bombalar ve füzelerle ölüm olup yağmasıyla tecelli ettiğini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, "Biz Siyonist İsrail'in bu yaptıklarını lanetliyoruz, Allah lanet etsin diyoruz ve bir an evvel İslam Birliği'ni kurmak için Müslüman ülkeleri bir araya gelmeye ve Siyonist veya Siyonizmin hizmetinde olan ülkelerden medet beklemeyip, kendi aralarında birliği sağlayıp dayanışmalarını, birlikteliklerini ispat etmelerini, D-8'i canlandırmaya, İslam Askeri işbirliği teşkilatını kurup, İslam NATO'sunu kurup, bütün belaları defetmeye davet ediyoruz.

Suriye'deki ve diğer İslam coğrafyalarındaki karışıklığı da fırsat bilen İsrail, dünya kamuoyu ve Müslümanların bütün dikkatlerini buralara odakladıkları bir zamanda Gazze ve Filistin'e saldırılarla katliamlara yeniden başlamıştır. Müslümanların parçalanmışlığı, İsrail için bir fırsat oluşturuyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem