Trabzonlu Şevval Miss Turkey'de

Bu yıl Miss Turkey'de yarışacak olan 23 finalist belirlenirken finalistler arasında 15 numaralı yarışmacı Trabzonlu 20 yaşındaki Şevval Ayvaz'da yer alıyor. 1.72 boyunda hem yüzünün güzelliğiyle hem fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Şevval Ayvaz yarışmad

Trabzonlu Şevval Miss Turkey'de
Bu yıl Miss Turkey'de yarışacak olan 23 finalist belirlenirken finalistler arasında 15 numaralı yarışmacı Trabzonlu 20 yaşındaki Şevval Ayvaz'da yer alıyor.
 
1.72 boyunda hem yüzünün güzelliğiyle hem fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Şevval Ayvaz yarışmada iddialı olduğunu ve kazanmak istediğini belirtirken aynı zamanda eğlendiğini de söylüyor. Ailesinin desteğini üzerinde hisseden ve çevreden olumlu tepkiler alan Şevval Ayvaz birinciliği çok istiyor.
 
Avrasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Trabzonlu güzel çok iyi tepkiler ve yorumlar alıyor. Fit fiziğiyle kendini üstün tuttuğunu söyleyen Şevval, "iddaalı olmayanın zaten yarışmada ne işi olur demekten çekinmiyorum. Hepsi ayrı ayrı güzel" dedi.
 
Miss Turkey’de kraliçelik tacını takacak olan güzel Miss World (Dünya Güzellik) Yarışması’nda, ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik) Yarışması’nda, üçüncülüğü alan güzel Miss Supranational, dördüncü seçilen güzel ise Miss International Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek.
 
1-410.jpg
 
11425315_10153428302358120_577469834_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem