Trabzonlu şehit gönüllü gitmiş!

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracının geçişi sırasında düzenlediği saldırıda şehit düşen Trabzonlu polis memuru Mahmut Bilgin'in, meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiği ortaya çıktı Saldırını

Trabzonlu şehit gönüllü gitmiş!

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracının geçişi sırasında düzenlediği saldırıda şehit düşen Trabzonlu polis memuru Mahmut Bilgin'in, meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiği ortaya çıktı

Saldırının ardından kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Bilgin’in, Vakfıkebir ilçesindeki Kirazlık Mahallesi’nde oturan yakınlarının evine de ateş düştü.

Polis memuru Yusuf ile Günnur çiftinin tek oğlu Bilgin’in dedesi Raif Bilgin’in evine büyük Türk bayrağı asıldı.

Bilgin’in şehadet haberini alan yakınlarının yanı sıra Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray Malkoç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özkan Çoban ile meslektaşları, şehidin dedesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Gözyaşlarını tutamayan dede Bilgin ve yakınları, daha sonra midibüsle cenaze törenine katılmak üzere Ankara’ya hareket etti.

Şehidin trafik polisi babası Yusuf Bilgin’in Ankara’da görev yaptığı, annesinin isteği üzerine Bilgin’in naaşının yarın Beypazarı Merkez Yeni Cami’de kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.

'ARKADAŞLARIM ORADAYKEN BEN BURADA DURAMAM'

Şehit polisin yakınlarından, emekli öğretmen Bekir Yavuz, şehit haberiyle büyük üzüntü yaşadıkları Bilgin’in yaklaşık 2 yıldır Şırnak Valiliğinde koruma görevlisi olarak çalıştığını ve yaklaşık 3 ay önce terörle mücadele eden meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiğini söyledi.

Şehit Bilgin’in cesur ve çevresinde sevildiğini belirten Yavuz, "Ailesinin tek oğluydu. 2 de kız kardeşi var. Bu gencecik yaşta hayata veda edecek birisi değildi. ’Arkadaşlarım terörle mücadele ederken ben burada duramam’ deyip gönüllü olarak çatışmalara gitti. Mekanı cennet olsun. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler