Trabzonlu okuldan Van'a destek

Yıldızlı TOKİ İlköğretim okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, Van'da depremden zarar gören vatandaşlar için başlattıkları yardım kampanyasında bir tır dolusu malzeme topladı. Van'daki Halkalı İlköğretim Okulu ile kardeş okul olan Yıldızlı TOKİ İlköğret

Trabzonlu okuldan Van'a destek

Yıldızlı TOKİ İlköğretim okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, Van'da depremden zarar gören vatandaşlar için başlattıkları yardım kampanyasında bir tır dolusu malzeme topladı.

Van'daki Halkalı İlköğretim Okulu ile kardeş okul olan Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu, kardeş okulun depremden zarar gördüğü haberini alarak yardım kampanyası başlattı. Okul öğrencileri, 4 gün boyunca evleri ve esnafı dolaşarak topladıkları yardımları okullarında depoladılar. Bir tırı doldurabilecek malzemeler arasında gıda ürünleri ile barınma ihtiyacına yönelik battaniye, yorgan, kışlık giysiler, elektrikli sobalar, brandalar bulunuyor.

Okul müdürü Kenan Çiçek, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk anlamında çeşitli projelere imza attıklarını ancak bu son kampanyanın en anlamlısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Kısa sürede bir tır dolusu malzeme topladık ve ilk etapta bir kamyonluk bölümünü kardeş okulumuza gönderdik. İlerleyen günlerde yardımlarımızı göndermeye devam edeceğiz. Bize destek veren, kardeşlerimizin yaralarını sarmamıza yardımcı olan öğretmenlerime, velilerime, Okul Aile Birliği Başkanımız Halil İncehasan, Şadıman Keskin, Elvan Öksüz, Özlem Günaydın, belde belediye başkanımız ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum. Bu tür kampanyalar birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirecektir. Böylelikle geleceğe çok daha sağlam köprüler kurabileceğiz.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem