Trabzonlu minikler polis ve askerlere mektup yazdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da İlkokula giden minikler; Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’de görev yapan polis ve askerlere duygu dolu mektuplar yazara gönderdiler.

Trabzonlu minikler polis ve askerlere mektup yazdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da İlkokula giden minikler; Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’de görev yapan polis ve askerlere duygu dolu mektuplar yazara gönderdiler. Trabzon YOL-İŞ Sendikası İlk Öğretim okulu öğrencilerinin yazdığı mektuplara sadece Haber61 ulaşırken miniklerin yazdıkları ise, duygu dolu anlar yaşamaya neden oldu. 500 miniğin yazdığı mektuplardan bazıları şöyle;

Elanur; “ Bu Mektubu size Trabzon’dan yazıyorum. Sizlere ailecek dua ederken 5 yaşındaki kardeşim “amin amin” diyor. Benimde dayım da polis ve kuzenimde polis sizlerin duygularını minik yüreğim anlıyor.”

Minik, “ Siz benim yarınlarımı kurtarmak için kendi canınızdan vazgeçen amcalarımızsınız. Sizlere minnettarım.”

Keramcan, “ Ben 12 yaşındayım! Geceleri uyurken hep aklıma geliyorsunuz. Bende büyünce sizler gibi olacağım. Değerli polis ağabeylerim. Sizler sayesinde okuyacağız.”

Seda Can, “ Sevgili amcalarım. En çok merak ettiğim sizler acaba korkmuyor musunuz? Sizlerin sayesinde bizler evimizde çok Rahat bir şekilde uyuyoruz.”

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem