Trabzonlu maganda kurşununa kurban gitti!

Zonguldak'ta bayram sabahı atılan silahlardan çıkan kurşun, kurban kesmek için sıra bekleyen Trabzonlu Temel Civelek'e isabet etti. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti. Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Baştarla Mahallesi Karakiraz Sokak'ta meyd

Trabzonlu maganda kurşununa kurban gitti!

Zonguldak'ta bayram sabahı atılan silahlardan çıkan kurşun, kurban kesmek için sıra bekleyen Trabzonlu Temel Civelek'e isabet etti. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Baştarla Mahallesi Karakiraz Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 64 yaşındaki Temel Civelek, İstanbul'dan Zonguldak'ta bulunan akrabalarının yanına geldi. İddiaya göre kurban hissesine giren Civelek, bayram namazının ardından kurbanın kesileceği yere geldi. Temel Civelek ve diğer kurban sahipleri evin bahçesinde bekledikleri sırada 3 el silah sesi duyuldu. Kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşun, Temel Civelek'in sırtına isabet etti. Civelek'in yere yığıldığını gören yakınları hemen 112 ambulansına haber verdi. Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Temel Civelek, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Nereden atıldığı belli olmayan silahtan çıkan kurşunlar, bazı vatandaşların hemen yanından geçti. Olay yerinde kurban kesmek için bekleyen bir görgü tanığı, "3 el silah sesi geldi. Bir tanesi bizim yanımızdan geçti. Biz silah seslerini duyunca arabanın altına yattık. Çevrede bulunanları uyardık. "Silah atıyorlar" dedik. İkinci kurşun şahsın vurulduğu yere geldi. O sırada zaten vurulmuş. Bir tanesinin nereye gittiğini bilmiyoruz" dedi.

Temel Civelek'in maganda kurşunu ile vurulmasının ardından Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri kurşunun nereden geldiğini tespit etmeye çalıştı. O sırada Temel Civelek'in yanında bulunan diğer kişileri bahçede toplayan polis, duruş şekilleri ile silahın atıldığı yönü tespit etmeye çalıştı. Olay Yeri İnceleme uzmanları da bahçede delil topladı. Polis ekipleri çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

GERİYE KEMENÇE ÇALARKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Temel Civelek'in Trabzonlu olduğu ve İstanbul'da oturduğu öğrenildi. Kozlu'da bulunan yeğeninin yanına geldiği belirtilen Civelik'ten geriye ise kemençe çalarken çekilmiş görüntüleri kaldı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

ZONGULDAK'TA BAYRAM SABAHI SİLAH SESLERİ SUSMUYOR

Zonguldak'ta bayram namazının ardından silah atmak adet olarak kabul ediliyor. Hemen hemen her sokaktan silah sesleri yankılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler