Trabzonlu komutan göreve başladı

Çorum’dan Tekirdağ’a tayin olan Albay Hakan Saraç, görevine başladı. Ankara’ya tayini çıkan eski komutan Kazım Rıfkı Ayan’ın ise birkaç ay sonra emekli olup Tekirdağ’a yerleşeceği kaydedildi.Bir haftadır eski komutan Kazım Rıfkı Ayan ile birlikte görev ye

Trabzonlu komutan göreve başladı

Çorum’dan Tekirdağ’a tayin olan Albay Hakan Saraç, görevine başladı. Ankara’ya tayini çıkan eski komutan Kazım Rıfkı Ayan’ın ise birkaç ay sonra emekli olup Tekirdağ’a yerleşeceği kaydedildi.

Bir haftadır eski komutan Kazım Rıfkı Ayan ile birlikte görev yerlerini tanıyan Saraç, Ayan’ın ayrılması ile birlikte görevine başladı.

Trabzon’un Akçabat ilçesinde 1964 yılında dünyaya gelen Yarbay Saraç, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1987 yılında Hava Harp Okulu'nda mezun oldu. İzmir, İstanbul ve Ankara Jandarma Okulu'nda Teğmen olarak görev yapan Yarbay Saraç, Kars Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığı, Hatay Yayladağ İlçe Jandarma Komutanlığı, Urfa Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı, Şırnak Silopi Tabur Komutanlıkları’nda görev yaptı.
Silopi’den Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na Komutan Yardımcısı olarak atanan Yarbay Saraç, son olarak Çorum İl Jandarma Komutanı olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem