Trabzonlu kadınlar sergi düzenledi

Halk eğitim Merkezi, Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve İŞ KUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen El nakışı ve tel kırma kursu eğitim sonu sergisi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde açıldı.El Nakışı ve Tel Kırma eserlerinden oluşan serginin açılışını İş

Trabzonlu kadınlar sergi düzenledi

Halk eğitim Merkezi, Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve İŞ KUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen El nakışı ve tel kırma kursu eğitim sonu sergisi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde açıldı.

El Nakışı ve Tel Kırma eserlerinden oluşan serginin açılışını İş Kur Müdür vekilli Ahmet Sonkaya ve Trabzon Belediye Başkan Vekili Fahrettin Aksoy birer konuşma yaptılar.Konuşmaların ardından kursiyerlere belge verildi.

sergi_ic.jpg

EL NAKIŞI TEL KIRMA kursu kursiyerlerinin eğitim sonunda sergilemiş oldukları nakışlar Protokol üyeleri ve diğer konuklar tarafından da büyük beğeni topladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem