Trabzonlu hemşirenin kahreden ölümü!

İstanbul’un Bağcılar semtinde özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan 20 yaşındaki Gülşah  Pamuk görevi başındayken hayatını kaybetti. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Trabzonlu genç hemşire  gece nöbeti sırasında aniden rahatsızlanarak yere yığıld

Trabzonlu hemşirenin kahreden ölümü!

İstanbul’un Bağcılar semtinde özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan 20 yaşındaki Gülşah  Pamuk görevi başındayken hayatını kaybetti.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; Trabzonlu genç hemşire  gece nöbeti sırasında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşları tarafından müdahale edilmek istenilen Gülşah Pamuk’un hayatını orada kaybettiği anlaşıldı. Pamuk’un yapılan otopsisinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi.

Öte yandan genç hemşirenin bir süredir kilo vermek için ilaç kullandığı ve kısa bir süre içerisinde 15 kilo kadar verdiği belirtildi. Daha önce de bir çok kez bu tip ilaçların kalp krizini tetiklemesi sonucu ölümlere neden olması Trabzonlu hemşirenin de bu sebepten kalp krizi geçirmiş olabileceği şüphesini akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler