Trabzonlu güneşe sakın aldanmasın!

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güneydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Kahram

Trabzonlu güneşe sakın aldanmasın!

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güneydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Kahramanmaraş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 4

İstanbul: Parçalı bulutlu 12

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 13

Adana: Parçalı bulutlu 16

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 17

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 10

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 9

Erzurum: Parçalı bulutlu -4

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 7

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem