Trabzonlu Genel Sekreter'den bir ilk daha

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliğine atandığı günden beri yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Trabzonlu hemşehrimiz İrfan Neziroğlu şimdi de Meclis’i çocuklara açtı.Demokrasi kültürünün yerleşmesi için çocukların anlayacağı dilden hem eğlenebil

Trabzonlu Genel Sekreter'den bir ilk daha

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliğine atandığı günden beri yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Trabzonlu hemşehrimiz İrfan Neziroğlu şimdi de Meclis’i çocuklara açtı.

Demokrasi kültürünün yerleşmesi için çocukların anlayacağı dilden hem eğlenebilecekleri hem öğrenebilecekleri videolar, animasyonlar ve soru cevaplarla Meclis’in çocuk sitesinde eğitim veriliyor. Sitede aynı zamanda çizgi filmler ve oyunlar da var.

NEZİROĞLU ÖNCÜ OLUYOR

Hiçbir kamu kuruluşunda olmayan ve örnek olabilecek uygulamayı hayata geçiren TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, birçok alanda olduğu gibi bu alanda da öncü oldu. Neziroğlu, “Çocuklara ve gençlere Meclis ile ilgili doğru bilgi vermek için bir sayfa oluşturduk. İlgi de çok güzel. Son olarak 2 yeni çizgi film ile 1 oyun ekledik. Sayfamızın içeriği çok iyi. Çocuklar çizgi film ve oyunla güzel şeyler öğreniyorlar. Adreslerimiz www.tbmmcocuk.gov.tr, https://www.facebook.com/tbmmcocuk ve twitter@tbmmcocuk. Çocuklarımız bizi bu adreslerden takip edip hem eğlenip hem öğrenebilirler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler