Trabzonlu Gencin davasında karar zamanı

Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'yi öldürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi Bayram Çakır'ın yargılanmasına devam edildi.   Bayburt Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Bayram Çakır, maktulun yakınları ile avukatı hazır

Trabzonlu Gencin davasında karar zamanı
Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'yi öldürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi Bayram Çakır'ın yargılanmasına devam edildi.
 
Bayburt Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Bayram Çakır, maktulun yakınları ile avukatı hazır bulundu.
 
Duruşmada sanık Çakır'a, bir önceki duruşmada bugün kararın açıklanacağının belirtildiği ancak 3 avukatının da davadan çekildiği hatırlatılarak, bununla ilgili söyleyecek bir şeyi olup olmadığı soruldu.
 
Çakır ise avukatlarının çekileceğini bildiğini belirterek, "Ailem yeni bir avukatla görüşüyor. Ben bu yüzden ek bir süre talep ediyorum" dedi.
 
Mahkeme heyetinin, bu konudaki görüşünü sorduğu maktul Evci'nin avukatı Mehmet Güleç, takdirin mahkemede olduğunu söyledi.
 
Mahkeme heyeti bunun üzerine, sanığın davayı uzatmaya yönelik tutumlarda bulunduğunu ifade ederek, sanığa vekaleten bir avukat tutulup davada karar yarın açıklanmak üzere duruşmayı erteledi.
 
Davanın iddianamesinde, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'nin 14 Kasım 2014'te kaldığı apart otelde öldürülmesine ilişkin, Bayburt Üniversitesi öğrencisi Bayram Çakır'ın "canavarca hisle kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem