Trabzonlu emekli orgeneral gözaltında!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat Soruşturması kapsamında eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile Trabzonlu olan eski Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral  Aslan Güner Ankara Adliyesi'nde ifade ver

Trabzonlu emekli orgeneral gözaltında!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat Soruşturması kapsamında eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile Trabzonlu olan eski Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral  Aslan Güner Ankara Adliyesi'nde ifade veriyor.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, Ankara'da emekli Tümgeneral Mehmet Başpınar ile İstanbul'da dönemin istihbarat başkanı emekli Tümgeneral Yücel Özsır ve muvazzaf Albay Mehmet Cumhur Yatıkkaya'nın da polis nezaretinde ifadeye getirilmesini talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem