Trabzon'dan uyuşturucuyla gitti

Edinilen bilgiye göre, B.O, 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, "uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak" suçlarından yargılanan 10 tutuklu sanığın duruşmasına katılmak için 5 arkadaşı ile Trabzon'dan Erzurum'a geldi.Erzurum Adliyesi giriş

Trabzon'dan uyuşturucuyla gitti

Edinilen bilgiye göre, B.O, 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, "uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak" suçlarından yargılanan 10 tutuklu sanığın duruşmasına katılmak için 5 arkadaşı ile Trabzon'dan Erzurum'a geldi.

Erzurum Adliyesi girişindeki X-Ray cihazından geçen B.O'nun hareketlerinden şüphelenen kontrol noktasındaki polis memurları, üzerini aradı.

Yapılan kontrolde, kağıda sarılı 5 gram esrar bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan B.O, Emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu arada şahsın tutuklu sanıkların arkadaşı olduğu ve davayı takip etmek için Erzurum'a geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem