Trabzon'daki sözde ittifaka en sert tepki!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon Yerel seçimlerde seçmenin sürekli olarak “ Büyükşehir Volkan Canalioğlu Ortahisar’da ise Osman Abanoz destekleyeceğiz.” Kelimeleri Nazım Özcan tarafından tepkiyle karşılandı. CHP’nin Ortahisar adayı olan ve almış oldu

Trabzon'daki sözde ittifaka en sert tepki!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon Yerel seçimlerde seçmenin sürekli olarak “ Büyükşehir Volkan Canalioğlu Ortahisar’da ise Osman Abanoz destekleyeceğiz.” Kelimeleri Nazım Özcan tarafından tepkiyle karşılandı. CHP’nin Ortahisar adayı olan ve almış olduğu oy neticesinde “Artık siyasetten çekildim.” diyen Özcan sosyal paylaşım sitesinde, “sonuç değiştirmez di ama CHP nin 26.272 oyu AKP nin 3.225 oyu toplamda her iki partiden 29.497 oy bir yalana (ittifak) gitti sanırım. hayırlı olsun.” İfadelerini kullanarak sözde ittifak diyenlere  gönderme yaptı.

Bir diğer mesajında Özcan, “burası Trabzon, insanlığın seyrini değiştirecek bir icat yapsan kimsenin haberi olmaz ama Değirmendere de seslensen sen Beşirliye gitmeden haberi duyulur.. “ifadelerini kullandı. 

11.gif

11.20140331221048.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem