Trabzon'daki komutan adam vurdu

Samsun'da tartıştığı polis bacanağını karnından tabancayla vurup yaralayan 35 yaşındaki Astsubay Tuncer Doğan, tutuklu yargılandığı mahkemece 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.Samsun'da tartıştığı polis bacanağını karnından tabancayla vurup yaralayan

Trabzon'daki komutan adam vurdu

Samsun'da tartıştığı polis bacanağını karnından tabancayla vurup yaralayan 35 yaşındaki Astsubay Tuncer Doğan, tutuklu yargılandığı mahkemece 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da tartıştığı polis bacanağını karnından tabancayla vurup yaralayan 35 yaşındaki Astsubay Tuncer Doğan, tutuklu yargılandığı mahkemece 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Astsubay Doğan, "Burada tek suçlu kayınvalidemdir. Bana saldırmasalardı bu olay olmazdı. Çok pişmanım" diye konuştu.

Olay, geçen yıl Temmuz ayında meydana geldi.

Trabzon'da görevli Astsubay Tuncer Doğan, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte, Samsun'un merkez Atakum İlçesi'nde oturan kayınvalidesini ziyarete geldi. İddiaya göre Doğan ile eşinin ailesi arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancasını çeken Astsubay Tuncer Doğan, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru bacanağı 40 yaşındaki Mustafa Er'i karnından vurup yaraladı. Ardından da polise giderek teslim oldu.

'Adam öldürmeye teşebbüs' ve 'kayınvalidesi ile iki baldızını tehdit etmek' suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Tuncer Doğan, bugün Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmada olayın kazayla olduğunu söyledi.

Kayınvalidesinin ve baldızlarının kendisi hakkında başka kadınlarla ilişkisi olduğu yönünde dedikodu yaptıkları söyleyen Doğan, "Beni görür görmez küfür ve hakaret etmeye başladılar. Ne olduğunu anladım. Ellerinde sopalar vardı. Kavgaya polis olan bacanağım Mustafa da katıldı. Bu sırada belimdeki silahım yere düşüyordu. Düşmesin diye elime aldım.

Kadınlar silahı görünce kaçışmaya başladı. Mustafa da elimdeki silahı almak için elimi tuttu. Bu sırada tabanca patladı ve kendisi yaralandı. 15 yıllık astsubayım, bir disiplin cezam yoktur. Öldürme amacım yoktu.

Böyle bir amacım olsaydı, hepsini orada öldürebilirdim. Çünkü silahım doluydu" diye konuşarak tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın suçunun adam öldürmeye teşebbüs olmadığına kanaat getirip Astsubay Tuncer Doğan'ı, 'bacanağını yaralamak ve üç kadını tehdit etmek' suçundan toplam 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem