Trabzon'da yollarda onarım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sırasında gerçekleştirilen yol açma ve tuzlama çalışmaları nedeniyle hasar gören asfalt yollarda onarım çalışmalarına başladı.    Bu kapsamda özellikle ana yollar, cadde ve bulvarlar

Trabzon'da yollarda onarım çalışmaları başladı!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sırasında gerçekleştirilen yol açma ve tuzlama çalışmaları nedeniyle hasar gören asfalt yollarda onarım çalışmalarına başladı. 
 
Bu kapsamda özellikle ana yollar, cadde ve bulvarlarda sıcak ve soğuk asfalt ile bakım çalışmaları yürütülürken, Ortahisar ilçesinde Boztepe yolu, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu Caddesi ve Numune Hastanesi bölgesinde bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirildi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada,Trabzon'da son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:
 
"İlçe belediyelerimizle birlikte çok ciddi kar mücadelesi çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız nedeniyle asfalt yollarımızda bazı hasarlar meydana geldi. Bu hasarların derhal ortadan kaldırılması, daha da büyümesinin önüne geçilmesi için kar mücadele çalışmalarımızın sonlanmasıyla havaların güzel olmasını da fırsat bilerek hemen gerekli bakım onarım çalışmalarımıza başladık. Süratle gerçekleştirmekte olduğumuz bu çalışmalarla milli servetimizi korumuş oluyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem