Trabzon'da yılın ilk bebekleri

Trabzon'da 2012 yılının ilk bebeği yeni yılın 7'inci dakikasında dünyaya gözlerini açtı. 30 yaşındaki Sevilay Çelik ve Taner Çelik çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen kız bebeğe Elif Nisa adı verildi. Artvin Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olan ba

Trabzon'da yılın ilk bebekleri

Trabzon'da 2012 yılının ilk bebeği yeni yılın 7'inci dakikasında dünyaya gözlerini açtı. 30 yaşındaki Sevilay Çelik ve Taner Çelik çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen kız bebeğe Elif Nisa adı verildi. 

Artvin Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olan baba Taner Çelik, "İlk çocuğumuz. Bebeğimiz bize yeni yılda sürpriz yaptı. Çok mutluyuzö dedi. Eşiyle meslektaş olan anne Sevilay Çelik ise, "Tarifi inanılmaz bir duygu. Bugün kontrole geldik ama kızımız sürpriz yaparak doğdu.

Erken doğmasını beklemiyorduk. Kızımız yeni yılın en anlamlı hediyesi oldu. Çok mutluyuz. Anne olmak çok farklı duyguö diye konuştu. 2 yıllık evli polis memuru çiftin 3 kilo 300 gram ağırlığında ve 50 santimetre boyunda doğan bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

VALİ, ŞÜKRİYE NİNE'YE ALTIN TAKIP, İKİ BEBEĞE İSİM VERDİ
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin yeni yıla girmeden önce çeşitli kamu kurumları ile hastaneleri ziyaret etti.

Vali Dursun Ali Şahin, Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Acil Servisinde yatan 92 yaşındaki Şükriye Tural ile bir süre sohbet etti. Vali Şahin, Şükriye Tural'ın 92 yaşında olması nedeniyle kendisine yarım altın hediye ederken, Tural da "Gelin oldum takamadım.

Şimdi takıyorumö diyerek Vali Şahin'e teşekkür etti. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni de ziyaret eden Vali Şahin, 23.30'dan sonra doğum yapan Özlem Özdemir ve Seynur Kabadayı'nın çocuklarına da isim verdi. Vali Şahin, Özdemir'in bebeğine Abdülkadir, Kabadayı'nın oğluna da Abdülkerim ismini verdi.

Vali Şahin, bebeklerin gece 00.00'a kısa bir süre kala doğması nedeniyle doğum tarihlerinin 2012 yılına işlenmesini isterken, bebeklerin aileleri de Vali Şahin'in verdiği isimleri nüfusa kaydettireceklerini söyledi. 

ŞANLIURFA'DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ ERKEK OLDU
Şanlıurfa'da, yeni yılın ilk bebeği erkek oldu. Saat 00.03'te dünyaya gelen Halil-Zehra Sakat çifti bebeklerine Yusuf ismini verdi.

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde saat 00.03'te doğan bebek Şanlıurfa'da yeni yılın ilk bebeği oldu. Halil ve Zehra Sakat çiftinin ikinci çocuğu olan bebeğe ailesi Yusuf ismini verdi. Dünyaya 3 kilo 300 gram olarak gelen ve sağlıklı olduğu bildirilen bebeğin annesi Zehra Sakat, "Yeni yılın ilk bebeği olduğu için çok mutluyum. İkinci oğlum ve Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın" dedi.

Anne Zehra Sakat, yeni yılın ilk bebeği olan çocuğuna daha önceden planladıkları gibi Yusuf ismini vereceklerini söyledi. Hastanede görevli hemşire ve personeller de yeni yılın ilk bebeğine kendi aralarında topladıkları parayı taktı.

TEKİRDAĞ'DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ SAAT 00.04'DE DOĞDU
Tekirdağ'da yeni yılın ilk bebeği saat 00.04'da dünyaya geldi. Baba Muzaffer ve anne Müjgan Koç, kız bebeklerine 'Yağmur' ismini verdi. Sancısı tutan 32 yaşındaki Müjgan Koç,inşaat işçisi eşi tarafından hemen Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Burada hemen sezaryene alınan Müjgan Koç, 2 kilo 800 gram olan ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi. Bebeğe ise ailesi 'Yağmur' adını verdi.

Anne olmanın mutluluğunu 3'ncü defa yaşadığını belirten Müjgan Koç, "Yeni yıla 3"ncü çocuğumu dünyaya getirerek geldiğim için çok mutluyum" dedi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ÇORUM'DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ
Çorum'da 2012'ye merhaba denildiği dakikalarda yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Vali Nurullah Çakır, bebeği hastanede ziyaret ederek altın taktı.Çorum'da saatlerin 00,01'i gösterdiği dakikalarda dünyaya gelen ve yeni yılın ilk bebeği olan Zeynep Nur Kaya'yı ilk Vali Nurullah Çakır ziyaret etti.

Vali Çakır, hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunarak, altın hediye etti. Ev hanımı olan anne Hacer Kaya ile tuğla ocaklarında işçilik yapan baba Erol Kaya'nın ilk çocukları olan Zeynep Nur Kaya, Çorum'un da yeni yılda doğan ilk bebeği oldu. Bebeği kucağına alan Vali Nurullah Çakır, ailenin yeni yılını da kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler