Trabzon'da yakılan HDP bayraklarına Demirtaş yorumu!

Trabzon'da 1 Mayıs yürüyüşü sırasında HDP grubuna gösterilen tepkinin ardından HDP bayraklarının yakılmasına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan açıklama geldi.  Demirtaş Paris Republique Meydan'ında düzenlenen mitingde konuştu.  Trabzon'da gerçe

Trabzon'da yakılan HDP bayraklarına Demirtaş yorumu!
Trabzon'da 1 Mayıs yürüyüşü sırasında HDP grubuna gösterilen tepkinin ardından HDP bayraklarının yakılmasına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan açıklama geldi.
 
 Demirtaş Paris Republique Meydan'ında düzenlenen mitingde konuştu.  Trabzon'da gerçekleşen olaylara değinen Demirtaş " O bayraklar hırsızlık parasıyla değil helal parayla alındı...İnanın bize oy vermeseler de gönülleri bizimle" dedi.
 
Partililere seslenen Demirtaş, provokasyonlara karşı dikkatli olunmasını isterken, "7 Haziran seçimleri AKP'nin iflasının miladı olacak. Tek başlarına iktidar olamayacaklarını anladıkları için önümüzdeki 40 gün içerisinde her türlü çılgınlığı yapacaklar. Duyarlı olun. Kışkırtmaya devam edecekler. Seçim bürolarımıza, parti binalarımıza saldıracaklar. Orada halklara elini uzatanlara saldıracaklar. İnanin ki sonları geldiği için bunu yapacaklar. HDP bayraklarını yakanlara şunu söyleyelim. 'O bayraklar hırsızlık parasıyla değil helal parayla alındı. O bayraklar emekçinin alın teriyle alındı. Sizin gibi bayraklarımız hırsızlık parasıyla yapılmadı.' AKP tetikçileri sahnede. Trabzon'da bayrak yakıyorlar. İnanın bize oy vermeseler de gönülleri bizimle. Biz bunlara aldanmayacağız" şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem