Trabzon'da TEM operasyonları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, yurt genelinde artan terör olayları nedeni ile kent genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri; Trabzon genelinde yapmış olduğu uygulamalarda çok sayıda ya

Trabzon'da TEM operasyonları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, yurt genelinde artan terör olayları nedeni ile kent genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri; Trabzon genelinde yapmış olduğu uygulamalarda çok sayıda yasa dışı madde ele geçirirken 9 aranan şahıs hakkında da yasal işlem yaptı.

ÇOK SAYIDA MADDE VE ŞAHIS YAKALANDI

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; TEM ekipleri; Kent giriş ve çıkışları başta olmak üzere bir çok bölgede arama yaptı. Durdurulan araçlar içerisinde 6 adet tabanca, 9 çeşitli suçlardan aranan şahıs, 21 bin 256 adet kaçak sigara ve 51 şişe yabancı menşeli içki yakaladı. Yasa dışı maddelere el koyulduğu öğrenildi.

GÜVENLİK SEVİYELERİ ARTIRILDI

Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı ile, TEM şube ekipleri; terör örgütlerine üyeliği olduğu öne sürülen bir çok kişi hakkında da işlem başlattığı belirlendi. Özellikle Giresun’da yaz aylarında meydana gelen terör saldırıları nedeniyle ilçe emniyet müdürlüklerinde ki güvenlik seviyeleri de artırıldı.

SELEFİ ÖRGÜTLERE DE GÖZ AÇTIRMA YOK

Bir süre önce selefi terör örgütü kapsamında Araklı ve Akçaabat ilçesinde çalışma yapan TEM Polisi, şüpheli konumundaki şahısları gözaltına alarak ifadelerini aldıktan sonra savcılığa sevk etti. Polis ekipleri, Trabzon’da çalışmalarına ara vermeden devam ettiği ifade edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler