Trabzon'da şok eden intihar!

Trabzon'un Akçaabat ilçesi AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı 34 yaşındaki Mehmet Şahinbaş, başına silahla tek el ateş ederek intihar etti. Olay, saat 17.50 sıralarında Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet

Trabzon'da şok eden intihar!

Trabzon'un Akçaabat ilçesi AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı 34 yaşındaki Mehmet Şahinbaş, başına silahla tek el ateş ederek intihar etti.

 

Olay, saat 17.50 sıralarında Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şahinbaş, henüz belirlenemeyen bir nedenle evde yalnız olduğu sırada başına tek el ateş ederek intihara kalkıştı. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak bulunan ve ambulansla Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahinbaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Şahinbaş, hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

AK Parti Akçaabat gençlik kolları eski başkanı olan Şahinbaş, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde taşeron firma çalışıyordu. Aynı zamanda Trabzonspor'un maçlarında özel güvenlik elemanı olarak da görev yapan Şahinbaş'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler