Trabzon'da Sigara Operasyonu

 Trabzon'da düzenlenen iki operasyonda biri askeri personel 7 şüpheli, 8 bin 790 paket kaçak sigara ile yakalandı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda,

Trabzon'da Sigara Operasyonu

 Trabzon'da düzenlenen iki operasyonda biri askeri personel 7 şüpheli, 8 bin 790 paket kaçak sigara ile yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda, kent merkezindeki yollarda uygulama yaptı. Durdurdukları 2 araçta toplam 8 bin 370 kaçak sigara ele geçiren ekipler, olaya ilişkin askeri personel B.Y. ile Z.Y, S.C, M.B, M.Ç, R.B'yi gözaltına aldı. Emniyet'e getirilen şüphelilerden B.Y, askeri personel olduğu için Trabzon Merkez Komutanlığına teslim edildi.

 

Kent merkezinde Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir başka uygulamada ise şüpheli Y.K, 420 paket kaçak sigara ile yakalandı. Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem