Trabzon'da Ozan Doğulu rüzgarı

Trabzon bu hafta sonu birbirinden renkli sürprizlerin olacağı konser ile coşacak.Türk Popunun renkli isimleri Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, Meybar Organizasyonu kapsamında 14 Mart Cumartesi günü Pelitlide bulunan Yalıpark otelde sevenleri ile buluşacak. 2015

Trabzon'da Ozan Doğulu rüzgarı

Trabzon bu hafta sonu birbirinden renkli sürprizlerin olacağı konser ile coşacak.

Türk Popunun renkli isimleri Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, Meybar Organizasyonu kapsamında 14 Mart Cumartesi günü Pelitlide bulunan Yalıpark otelde sevenleri ile buluşacak. 2015 yılının Trabzon’da yapılacak en kapsamlı ilk konseri olma özelliği de taşırken Rıfat Altuni Hayrettin Erusta ve Evren Giden’in organizeleri ile konsere gelen pop severler sürprizler ile adeta unutulmayacak bir konser akşamı yaşayacak.

Ozan Doğulu'nun son albümü 130 Bpm Moderato'da yer alan, Ozan Doğulu'nun "albümün en çıtır şarkısı" olarak adlandırdığı, Ece Seçkin'in seslendirdiği "Hoşuna Mı Gidiyor" şarkısı tüm listelerde bir numara oldu. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çok izlenen hareketli şarkısının video klibi ekranda seyrederken heyecanlanan pop severler bu performansı canlı izleme olanağı bulacak.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem