Trabzon’da ormancılar seçime gidiyor…

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da ormancılar fena kapışıyor. Mevcut yönetim Meslekte Birlik adı altında oluşum yaptı, Rakipleri Birliğe Çağrı.. Seçimlere Ankara el attı, iş vaatleri havada uçuştu.. Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi’nin Genel

Trabzon’da ormancılar seçime gidiyor…

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da ormancılar fena kapışıyor. Mevcut yönetim Meslekte Birlik adı altında oluşum yaptı, Rakipleri Birliğe Çağrı.. Seçimlere Ankara el attı, iş vaatleri havada uçuştu..

Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi’nin Genel Kurulu yarın saat 12.00’da Meydan Park Restoran da başlayacak. Genel Kurulu’n ikinci günü Pazar günü de aynı adreste sandık kurulacak. 1250 üyenin oy kullanacağı seçimler öncesi ortalık toz duman… Mevcut yönetimin karşısına çıkan oluşum iş vaat ediyor.

2 dönemdir başkanlık yapan Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi mevcut Başkanı Metin Erdin görevini bırakarak Mahmut Bayramoğlu’na destek verdiğini açıkladı. Aynı zamanda Bayramoğlu’nun da listesinde görev alacağını ifade etti.

Öte yandan Mevcut başkanın desteklediği Bayramoğlu’na karşı ‘Birliğe Çağrı’ adı altında yeni bir oluşum ortaya çıktı. Başkan adayı Yılmaz Yıldız ve ekibinin Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nden tam destek aldığı bu nedenle yapılan toplantılarda iş vaadinde bulunduğu ileri sürüldü.

Sosyal meydada Bayramoğlu’na detsek veren oluşum ‘Meslekte Birlik’, ‘Birliğe Çağrı’ oluşumuna Kemal Sunal’ın Zübük filmi üzerinden cevap verdi. Biz bu filmleri çok gördük diyen orman mühendisleri şu bildirgeyi yayınladı;

Ayrıca Orman Genel Müdürlüğünde görevli Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin’in seçimler nedeniyle Trabzon’a geldiği, Birliğe Çağrı oluşumuna destek verdiği ve ayrıca sırf oy alabilmek için iş vaadinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

MÜJDE! Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliğinde işsizlik sona eriyor. KPSS kursuna son! Kurslara verilen binlerce TL ücrete son! Strese son! Ver oyunu al işini! Bir oya bir iş! Trabzon Akçaabat Saray Köfte Salonunda Trabzon ve Giresun Orman Bölge Müdürü, Rize Milli Parklar Bölge Müdürünün bizzat, Trabzon’da olmasına rağmen Orman Genel Müdür Yrd. Ali Şahin’in ve diğer yetkililerin telefonla katılımlarıyla işsiz olan mühendis arkadaşlarımızla toplantı yaptılar. Toplantıda Müdürlerimizin hassasiyetle üzerinde durduğu konu ise 10 Ocak Pazar günü yapılacak olan Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi seçimi. Peki, Müdürlerimiz Seçimle alakalı ne söyledi. Dediler ki; Oyunuzu Birliğe Çağrı grubuna verin ve seçimi Birliğe Çağrı grubu kazansın ki işsiz olan mühendis arkadaşlarımızı iş sahibi yapalım. Bölge Müdürlerimize ve Genel Müdür Yardımcısına yoğun mesailerinin olduğunu sürekli dile getirmelerine rağmen, o kadar yoğunluğun arasında oda seçimine verdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz. Buradan anlaşılması gereken o ki, Orman Mühendisleri Odası hep bağımsız ve muhalif kalsın ki mühendis arkadaşlarımız işsiz kalmasın. O halde. YAŞASIN SEÇİM… Lakin Genel Müdür Yardımcımın ve bölge müdürlerim affınıza sığınarak küçük bir sitemimiz olacak. Bu işsizlik sorunu bu kadar kolay çözülüyordu da neden bizleri dershane kapılarında sınav stresi İle uğraştırıp bu kadar beklettiniz. Yazık değil mi Babamıza! Adamcağızı kredi çekip dershane taksitini ödetmek zorunda bıraktınız. Sayın Genel Müdür Yardımcım ve Sayın Bölge Müdürlerim Biz çocuk değiliz biz bin bir sıkıntı ve zorlukla gecemizi gündüzümüze katıp emekle alın teri ile üniversiteyi başarılı bir şekilde bitiren Mühendisiz biz, lütfen ne duygularımızla ne vicdanımızla nede aklımızla dalga geçmeyin. ‘‘ZÜBÜK’’ filmi biz doğduğumuzda çekilmişti. Biz bu filmi birçok defa izledik. Ama bir kez daha izliyor olmuş olmak güzel olur elbet. Kemal Sunal Mekânın Cennet Olsun…

Bayramoğlu’nun aday listesi şu şekilde;

Asıl;

Mahmut Bayramoğlu Mehmet Özçelik Erol Aydoğdu Cenk Demirkır Nazan Araz Sevilay Cındık Semra Çolak

Yedek;

Yasin Balaban Lale Bilgin Selçuk Bayramoğlu Adnan Tonyalı Ramazan Şekerci Hasan Tütüncü Buğra Bekar

12506488_1083434541751025_2125288484_n.jpg

12483426_1083434671751012_1514377752_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem