Trabzon'da okul yolu hafriyat dolu!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kireçhane Mahallesi’nde bulunan Trabzon Spor Lisesi'nin yolu dökülen hafriyat nedeniyle kapanınca, öğrenciler servis araçlarıyla geldikleri okulda yaklaşık 800 metrelik bölümü yürümek zorunda kalıyor.    Arsa sahibinin istimlak

Trabzon'da okul yolu hafriyat dolu!
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kireçhane Mahallesi’nde bulunan Trabzon Spor Lisesi'nin yolu dökülen hafriyat nedeniyle kapanınca, öğrenciler servis araçlarıyla geldikleri okulda yaklaşık 800 metrelik bölümü yürümek zorunda kalıyor. 
 
Arsa sahibinin istimlak parasını alamadığı için yola hafriyat dökerek trafiğe kapadığı ileri sürülürken, öğrenciler çok mağdur olduklarını söylediler.
 
Servis şoförlerinden Abdullah Kartal, özellikle yağmurlu günlerde öğrencilerin mağduriyet yaşadığını belirterek, “Vatandaşın yolu. İstimlak edip parasını vermezsen vatandaş da yolu kapatır. Dört yıldır bu vatandaşın yerinden gidip geliyoruz. En son vatandaşın canına tak dedi yolu kapattı. Bu kadar öğrenci yolun 800 metrelik bölümünü yürümek zorunda kalıyor. Dağ başında değil merkezde yaşıyoruz. Yağmur yağdığı zaman bu çocuklar ne yapacak. Okul daha yeni başladı hepsi rapor mu alsın. Biz de arabalarımızı getiremiyoruz. Yetkililerden yola dökülen hafriyatın kaldırılmasını istiyoruz. Trabzon’da bir tane Trabzon Spor Lisesi var. Başka bir tane daha yok. Okulu buraya yapanlar yolunu da yapması gerekir” dedi.
 
Öğrenciler de özellikle yağmurlu havalarda çok zor durumda kaldıklarını belirtirlerken, yolun bir an önce açılmasını istediler.
 
20150929aw536280_01.jpg
 
20150929aw536280_02.jpg
 
20150929aw536280_04.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem