Trabzon'da öğrenciler ilk gün oraya akın etti!

Trabzon'da okulların açılması ile otobüsleri indirimli kullanmak isteyen öğrenciler aldıkları evraklarla Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne akın etti. Yeni eğitim öğretim yılı ile özellikle Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin şehir i

Trabzon'da öğrenciler ilk gün oraya akın etti!

Trabzon'da okulların açılması ile otobüsleri indirimli kullanmak isteyen öğrenciler aldıkları evraklarla Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne akın etti.

Yeni eğitim öğretim yılı ile özellikle Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin şehir içi ulaşımı için otobüslerde bilet yerine kullanılan Takkartlardan edinebilmek ve takkartı olanların vize iişlemlerini yapmak için sabah saatlerinden itibaren Büyükşehir Belediyesi Takkart servisinde yoğunluğa neden oldu.

Okullarından aldıkları belgelerle Takkart servisine gelen öğrenciler yeni kart çıkarma ve vize işlemlerini yapmak için uzun süreler beklemek zorunda kaldılar.

amejsh0v0bhj0csryuhqelxtf_3nhrmb2ne2plo5fhzd.jpg

aocmpwxikw0qwzqpixdl6x0nx-3w5pvlmeprzx4aobn_.jpg

auksg7sntpb6pchndu2plu8e9emp7v24hkavtf7-uiab.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem