Trabzon'da o mahallelere yeni yol!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni imar yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.   Büyükşehir Belediyesi Konaklar Mahallesi’nden başlayan Kanuni ve Üniversite mahallelerinden devam ederek 2 Nolu Bostancı Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde sonlanan yaklaşık 2 km

Trabzon'da o mahallelere yeni yol!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni imar yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.
 
Büyükşehir Belediyesi Konaklar Mahallesi’nden başlayan Kanuni ve Üniversite mahallelerinden devam ederek 2 Nolu Bostancı Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde sonlanan yaklaşık 2 km uzunluğundaki yolun terki yapılmış 1 km’lik bölümünde yol açma çalışmalarına başladı.
 
25 metre uzunluğunda olan imar yolunun açılmasının ardından altyapı ve asfalt kaplama çalışması da yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Yolun geçtiği mahallelerdeki vatandaşlar söz konusu yolun açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenler teşekkür ettiler.
 
dsc_4014.jpg
 
Trabzon Büyükşehir Belediyle Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehir genelinde terki yapılmış imar yollarının açılması için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
 
Gümrükçüoğlu, “Yaz aylarında genellikle asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Havaların soğuması ile birlikte daha çok yeni imar yollarının açılması çalışmalarını sürdürüyoruz. Belirlenen program dahilinde şehir genelinde terki yapılmış birçok mahallede imar yolları açma çalışmalarımız devam ediyor. Her mahalleye eşit hizmet anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
dsc_4023.jpg
 
dsc_4028.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem