Trabzon'da muhtarlar seçimi yaptı

Trabzon'da Kent Konseyi Muhtarlar meclis seçimi gercekleşti.   Divan başkanlığını Trabzon Kent Konseyi  Başkanı  Mustafa Yaylalı'nın yaptığı Trabzon Kent Konseyi Muhtarlar Meclisi seçimi toplantısına Türkiye Muhtralar Konfederasyonu 2. Başkanı ve Trabzon

Trabzon'da muhtarlar seçimi yaptı
Trabzon'da Kent Konseyi Muhtarlar meclis seçimi gercekleşti.
 
Divan başkanlığını Trabzon Kent Konseyi  Başkanı  Mustafa Yaylalı'nın yaptığı Trabzon Kent Konseyi Muhtarlar Meclisi seçimi toplantısına Türkiye Muhtralar Konfederasyonu 2. Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Kent Konseyi Eğitim Komisyonu Başkanı Türk Eğitim Sen Başkanı Çoşkun Dilber, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, Kent Konseyi  Genel Sekreteri Ali Ayvazoğlu, mahalle muhtarları katıldı ve basın mensupları katıldı.
 
Muhtar üyelerin katıldığı seçimlerde Türkiye'de ilk kez proje olarak ortaya  konan ancak İzmir Konak Belediyesinden sonra 2. olarak uygulamaya geçecek olan Mecliste Muhittin Eyüpoğlu ve 18 muhtar  üye ile Muhtralar temsil edilecek.
 
Trabzon Kent Konseyi bünyesinde Trabzon'da ilk kez uygulamaya konulan Kent konseyi Muhtarlar Meclis seçimleri Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde  yapılan seçimler ile meclis başkanı belli oldu. Trabzon'u 18 ilçedeki muhtar üyesi ile Trabzon kent konseyinde meclisinde 1'nolu Beşirli mahallesi muhtarı Muhittin Eyüpoğlu temsil edecek.
 
Toplam oyun 69 tanesini alan Eyüoğlu diğer aday olan Sürmene Kahraman mahallesi muhtarı 21 oy aldı.
 
img_0063.jpg
 
MUSTAFA YAYLALI "TÜRKİYE'DE İLK KEZ TRABZON'DA BAŞARDIK"
 
Yaylalı yaptığı açıklamada "Kent  için ortak  akıl  oluşturmaya  çalışan bir kurum. Muhtarlık günümüzde   devletin en üst temsilinin yereldeki temsilcidir. Kent  konseyinde Trabzon olarak ilk kez  proje olarak ortaya  koyduk. Türkiye'de ikinci, kent konseyinde  hayata geçiren il olduk. Sizleri yereli  en iyi  okuyan mahhaleye kente ülkeye sahip çıkan mihenk taşı olarak  görmekteyiz" dedi.
 
Trabzon kent konseyi meclisine seçilen Muhittin Eyüpoğlu "Herkesi kutluyorum. Trabzon ilçeleri ve Türkiye Cumhuriyeti,   Toprakları bizim için kutsaldır. Bizim bundan sonraki çalışmalarda çıtayı yükseltmek gerekir buna çalışacağız" dedi.
 
meclis-baskanligina---mihittin--eyuoglu--secildi..jpg
 
"TRABZON BÜYÜKŞEHİR KENT KONSEYİ MUHTARLAR MECLİSİ  YÜRÜTME KURULU LİSTESİ"
 
MECLİS BAŞKANI MUHİTTİN EYÜPOĞLU
 
İLÇE ASIL ÜYE YEDEK ÜYE
 
1 AKÇAABAT BEYTULLAH ALTUN ÖMER HOTOMAN
2 ARAKLI MEHMET KAYA HÜSEYİN ŞAHİNTÜRK
3 ARSİN AYHAN KALKAN RAİF GÜRSOY
4 BEŞİKDÜZÜ MUSTAFA KILIÇ METİN SARIGAN
5 ÇARŞIBAŞI DAVUT İŞÇİ HÜSEYİN EMİR
6 ÇAYKARA DAVUT İŞÇİ HÜSEYİN EMİR
7 DERNEKPAZARI NAMIK KEMAL DİZDAR RASİM TÜRK
8 DÜZKÖY İBRAHİM AYDOĞAN HASAN ALTUNTAŞ
9 HAYRAT TURGUT MOLLAHUSEYİNOĞLU REŞAT YILMAZTÜRK
10 KÖPRÜBAŞI ZEYNEP AYAR MUSTAFA AKBULUT
11 MAÇKA NECİP KAHRAMAN TEMEL AYDIN
12 OF İSMAİL DURAN SALİH AYAZOĞLU
13 ORTAHİSAR ADİL ALEMDAĞ REFİK GÜNAYDIN
14 SÜRMENE SÜLEYMEN KARALİ HAKKI TUNCER
15 ŞALPAZARI MUHAMMET DEMİRTURK HAMİT MADEN
16 TONYA CEMİL YILMAZ SELVET GÜNAYDIN
17 VAKFIKEBİR ALİİHSAN ÇAVDAR METİN SAĞLAM
18 YOMRA GÖKHAN GENÇTÜRK HASAN BOZ
 
img_0073.jpg
 
dscn0034.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem