Trabzon'da kim bakan olacak?

Ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da da kimin bakan olacağı merak konusu…Kulislerde isimler dönse de her şey bugün belli olacak. Bir tarafta eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Eski Spor ve Gençlikten Sorumlu devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak diğer yanda ise

Trabzon'da kim bakan olacak?

Ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da da kimin bakan olacağı merak konusu…

Kulislerde isimler dönse de her şey bugün belli olacak. Bir tarafta eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Eski Spor ve Gençlikten Sorumlu devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak diğer yanda ise TOKİ’de kendini ispatlamış Erdoğan Bayraktar.

Bunun yanı sıra Trabzon eski Milletvekili Cevdet Erdöl’ü de unutmamak gerekir. Bu dönem Ankara’dan aday olan Erdöl’ün de sağlık Bakanı olması bekleniyor.

Bu durum üzerine Trabzon 3 bakana da talip.  Trabzon için Faruk Özak’ın ve Erdoğan Bayraktar’ın bakan olmasına kesin gözüyle bakılırken, Cevdet Erdöl’ün de sağlık alanında yaptığı hizmetlerden ötürü Sağlık Bakanı olması bekleniyor.

Trabzon’da da nefesler tutuldu. Gözler Saat 14.00’te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinesinde…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler