Trabzon'da Karne heyecanı! Minik öğrenci kırdı geçirdi!

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da bugün binlerce öğrenci karne heyecanı yaşıyor. Trabzon Yeşiltepe İlk okulnda düzenlenen karne töreninde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu minik öğrencierle biraraya gelerek karnelerini verdi. Törene

Trabzon'da Karne heyecanı! Minik öğrenci kırdı geçirdi!

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da bugün binlerce öğrenci karne heyecanı yaşıyor.

Trabzon Yeşiltepe İlk okulnda düzenlenen karne töreninde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu minik öğrencierle biraraya gelerek karnelerini verdi.

Törene Bakan Soylu'nun yanısıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon il Başkanı Hardar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve çok sayıda veli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bakan Soylu ve Vali Öz tören sırasında sıraya oturarak öğrencilik yıllarını yadettiler...

BEN TONYALIYIM HA...

Yeşilpete İlkokulunda düzenlenen karne töreninde Bakan Süleyman Soylu ve beraberindekiler öğrencilere karne verdikleri sırada bazı öğrencilerle kısa kısa sohbet etti. Bu sırada arka sıralarda oturan bir öğrencinin "Ben Tonyalıyım ha" demesi herkesi güldürdü. 

40 YILLIK ÖĞRETMENLE SOHBET ETTİ

Bakan Soylu Karne dağıtımının ardından öğretmenler odasına giderek öğretmenlerle bir araya geldi. Bu sırada 40 yıldır öğretmenlik yapan bayan bir öğretmenle bir süre sohbet etti. Bakan Soylu ayrıca bir öğretmenin okula spor salonu yapılması isteği ile de ilgileneceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem