Trabzon'da kar hazırlıkları tamam

Meteoroloji yarın öğleden itibaren Trabzon için kar yağışı uyarısı yaptı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kar mücadelesi hazırlıklarını tamamladı.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her şeyin en iyisine

Trabzon'da kar hazırlıkları tamam
Meteoroloji yarın öğleden itibaren Trabzon için kar yağışı uyarısı yaptı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kar mücadelesi hazırlıklarını tamamladı.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızdan ekiplerimize yardımcı olmalarını rica ediyoruz” dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara kar uyarısında bulundu. Meteorolojinin Trabzon’da yarın öğle saatlerinden itibaren kar yağışı uyarısı yaptığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle birlikte her türlü tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımızın da kar mücadele ekiplerimizin işini kolaylaştırmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız kar mücadelesi çalışmaları süresince lütfen özel araçlarımızı değil de toplu taşıma araçlarımızı kullanalım. İlle de özel aracımızı kullanmak zorunda kalırsak kar lastiği ve zincirimiz olmadan yola çıkmayalım.
 
dsc_9868-001.jpg
 
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekiplerimiz hazırladığımız protokol çerçevesinde Trabzon il genelinde kar mücadelesi çalışması gerçekleştirecektir. Bu çalışmalarımızın sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için asılsız ihbarla ekiplerimizin meşgul edilmemesi gerekmektedir. Özellikle mahallelerdeki ara yolları açtırmak için hasta ihbarlarının yapıldığına tanık olduk. Bu tür asılsız ihbarlar zaman kaybetmemize neden oluyor. Ayrıca yayla ve meralarda olan vatandaşlarımız varsa derhal geri dönmelerini istirham ediyoruz” diye konuştu.
 
Hazırlanan protokol çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 850 personel ve 257 iş makinesiyle kar mücadelesi çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Biz hazırız. İlçe belediyelerimize yine akaryakıt desteği veriyoruz, lastik, zincir ve kar bıçağı desteklerimiz devam ediyor. Her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimiz için görevimizi en iyi şekilde yerine getirme çabası içindeyiz. Vatandaşlarımızdan ekiplerimize yardımcı olmalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem