Trabzon'da kadın girişimciler mezun oldu!

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası destekleri ile düzenlenen kadın girişimcilere yönelik ücretsiz “kadın Girişimci Okulu “eğitim programını 34 kişi başarıyla tamamlayarak

Trabzon'da kadın girişimciler mezun oldu!

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası destekleri ile düzenlenen kadın girişimcilere yönelik ücretsiz “kadın Girişimci Okulu “eğitim programını 34 kişi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

“Kadın Girişimci Okulu” İş sahibi kadınlarımızı, girişimci ruhlarını daha da geliştirmek, işlerini giderek büyütmek ve uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak hedefiyle, on üçüncüsü Trabzon’da düzenlendi. İşletmelerin sürdürülebilirliği için kadın girişimcilerimizin ihtiyaç duyduğu donanımın oluşturulmasını ve girişimcilere yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlanan eğitimler verildi. Trabzon’da başarıyla uygulanan proje daha önce Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Gaziantep, Denizli, Adana, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Samsun ve Bursa illerinde uygulandı.

1-442.jpg


Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından hazırlanan “Kadın Girişimci Okulu” eğitim programına Trabzon’dan katılan 34 kadın girişimci eğitimi başarıyla tamamlayarak, BÜYEM’den sertifika almaya hak kazandılar.3 – 17 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen “Kadın Girişimci Okulu” programında katılımcılara Bireysel den Kurumsala Vizyon Keşfi,  Pazarlama İletişimi, Kaynak Yönetimi, Finansal Okur Yazarlık, Etkili ve Doğru Planlama/Proaktif Düşünce Gücü, Etkili Müşteri İlişkileri Oluşturma ve Yenilikçi Yönetim Becerileri başlıklarında eğitimler verildi.

adsiz-077.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem