Trabzon'da İstihdam Fuarı

Trabzon'da İşkur 4. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenledi. Karadeniz TekniK Üniversitesi Hasan Turan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon

Trabzon'da İstihdam Fuarı

Trabzon'da İşkur 4. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenledi.

Karadeniz TekniK Üniversitesi Hasan Turan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu olmak üzere Trabzon'un önde gelen isimleri katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Fuara Mehmet Auf; Başarının olmayan formülü, Semih Gümüş; Kariyer Tiyoları, Ahmet Şerif İzgören Gazete kağıdından paraşüt yapmak konularında konuşmacı olarak katıldı.  

Kültür merkezinin alt salonunda seminerler yapılırken üst salonda ise Fuar düzenleniyor. 2 gün sürecek fuarda Trabzonsporlu bazı futbolcuların da bugün saat 12.00'de imza günü düzenleyeceği bildirildi.

1-636.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem