Trabzon'da iki ayrı yerde hırsızlık

Trabzon’da işyerinde hırsızlıkGülbahar hatun mahallesinde Mobilya mağazası ve kuaför de hırsızlık meydana geldi.Trabzonspor’un Gülbaharhatun mahhelesi  Kalcıoğlu sokakta bulunan iki işyerine giren hırsızlır çeşitli eşyalar çalarak kayıplara karıştı.Dün ge

Trabzon'da iki ayrı yerde hırsızlık

Trabzon’da işyerinde hırsızlık

Gülbahar hatun mahallesinde Mobilya mağazası ve kuaför de hırsızlık meydana geldi.

Trabzonspor’un Gülbaharhatun mahhelesi  Kalcıoğlu sokakta bulunan iki işyerine giren hırsızlır çeşitli eşyalar çalarak kayıplara karıştı.

Dün gece geç saatlerde meydana gelen olayda kişi yada kişiler ünlü bir Mobilya mağazası ve kuaför Salonundan  elektronik eşya ve malzeme çalarak kayıplara karıştı.

fotograf-2.jpg

Edinilen bilgiye göre gece işyerine girin kişi yada kişiler iki ayrı dükkandan Bilgisayar laptop ve çeşiktli eşyalar çalarak kayıplara karıştı.Sabah dükkanlarını açan iş yarı sahipleri şaşkına dönerken olayla ilgili  soruşturma sürüyor.

fotograf-4.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler