Trabzon'da el yapımı oyuncaklar ilgi çekti

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile Öğretim Görevlileri Emine Gözel ve Uygar Öztürk de sergiyi gezerken, sergiyi hazırlayan Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmen ve öğrencilerinden de bilgi aldılar.Kaşüstü Çok Programl

Trabzon'da el yapımı oyuncaklar ilgi çekti

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile Öğretim Görevlileri Emine Gözel ve Uygar Öztürk de sergiyi gezerken, sergiyi hazırlayan Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmen ve öğrencilerinden de bilgi aldılar.

Kaşüstü Çok Programlı Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmenleri, Meryem Kaldırım, Fatma Semiz Alparslan ve Nazan Kaymak öncülüğünde 68 öğrencinin yaklaşık 800 eserinin sergilendiği ‘’El Yapımı Oyuncak’’ sergisini gezen Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Emine Gözel, amaçlarının sorumluluğunun farkında olan öğrenciler yetiştirmek olduğunu belirtti. El Yapımı Oyuncak Sergisi’ni gezen öğrenciler ise lise öğrencilerinin hazırladığı yüzlerce esere hayran kaldıklarını söylediler.

 

20130610aw000227_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler