Trabzon'da düşüş yaşadık

Haber61 – Haber Servisi- Seçimlerin açıklanmasından sonra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Haber61’e açıklamalarda bulundu.Revi, “6-0 hedef ile yola çıktık. Çok sıkı bir kampanya yürttük. Önce Aday adaylarımız ile sahaya indik. Bugünle seçimi tama

Trabzon'da düşüş yaşadık

Haber61 – Haber Servisi- Seçimlerin açıklanmasından sonra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Revi, “6-0 hedef ile yola çıktık. Çok sıkı bir kampanya yürttük. Önce Aday adaylarımız ile sahaya indik. Bugünle seçimi tamamlamış olduk. Sandığa giderek oy verenlere teşekkür ediyoruz. Katılımda Türkiye ortalamısının altındayız. Katılanlara teşekkür ederiz. Trabzon olarak hedefimizin biraz gerisinde kaldık. Başlangıçta da söyledim 6 vekil olarak yola çıktık. Bizim hedefimiz böyleydi. Kurucu Genel Başkanımıza verilen oy oranı ile yol çıktık ama onu yakalayamadık. Güzel birç çalışma oldu. Hem kimseyi üzmedik hem iyi çalıştık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem