Trabzon'da da "Yangın Var"

Yeni sezonun en iddialı filmleri arasında yer alan 'Yangın Var'ın güzel Oyuncusu Nesrin Cavadzade, tam bir Türkan Şoray hayranı çıktı! Cavadzade, 'Selvi Boylum Al Yazmalım'a göndermeler yapan filmde, aynı sinemanın 'Sultan'ı gibi 'Asya' karakterini canlan

Trabzon'da da "Yangın Var"

Yeni sezonun en iddialı filmleri arasında yer alan 'Yangın Var'ın güzel Oyuncusu Nesrin Cavadzade, tam bir Türkan Şoray hayranı çıktı! Cavadzade, 'Selvi Boylum Al Yazmalım'a göndermeler yapan filmde, aynı sinemanın 'Sultan'ı gibi 'Asya' karakterini canlandırıyor.

KÜRTÇE ÖĞRENDİ

Birçok kişi tarafından Şoray'a da benzetilen genç Oyuncu, evinin salonunda dev bir Türkan Şoray posteri bulunduruyor. Cavadzade, 'Asya'yı canlandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu söylüyor. Oyuncu 'Yangın Var'ın çekimlerinin yapıldığı bir ay boyunca günlük tutarak, 'Asya'ya mektuplar' yazmış. Günlüğünü herkesten saklayan Cavadzade, yazdıklarını Türkan Şoray ile de paylaşmanın hayalini kuruyor. Çekimleri Diyarbakır ve Bingöl'den sonra; Erzurum, Rize ve Trabzon'da gerçekleşen film için Nesrin Cavadzade, Kürtçe öğrenmiş. Genç Oyuncu tek sahne için öğrenmeye başladığı bu dili akıcı bir biçimde konuşuyor!

ATV EKRANLARINDA

atv'de yayınlanacak 'Selvi Boylum' adlı dizinin kadrosunda da yer alan Cavadzade; erkekleri peşinden koşturan ve ortalığı karıştıran fettan bir güzel olarak ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem