Trabzon'da artık korna çalınmayacak!

Haber61 - Haber Servisi -  Ortahisar İlçe Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısında gündem maddesi ses ve gürültü kirliliği oldu. Görüşme sırasinda söz alan CHP'li Turgay Şahin, "Biz eskiden Trabzon Belediyesi iken bu ses kirliliği ile alakalı çalışmamız

Trabzon'da artık korna çalınmayacak!
Haber61 - Haber Servisi -  Ortahisar İlçe Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısında gündem maddesi ses ve gürültü kirliliği oldu.
 
Görüşme sırasinda söz alan CHP'li Turgay Şahin, "Biz eskiden Trabzon Belediyesi iken bu ses kirliliği ile alakalı çalışmamız olmuştu. Araba kornası ve patlak egzoz sesi rahatsızlık veriyordu bunun karşısına geçmemiz gerek"dedi.
 
Bu konuşmanin sonrasinda oylama yapıldı ve görüşmek üzere komisyona devredildi. Eğer komisyondan geçerse kent genelinde gürültünün önüne geçilecek. Özellikle gece araç kornasi çalarak insanlari rahatsiz eden düğün konvaylari sona saat 21.00'den sonra bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem