Trabzon'da 88. yıl kutlamaları

Cumhuriyet'in kuruluşunun 88. yıldönümü Trabzon'da kutlandı. 28 Ekim Cuma günü Trabzon Valiliği önündeki alanda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalar bugün tebrikat töreni ile devam etti.Valilik makamında Trabzon Valisi Dr. Recep Kız

Trabzon'da 88. yıl kutlamaları

Cumhuriyet'in kuruluşunun 88. yıldönümü Trabzon'da kutlandı. 28 Ekim Cuma günü Trabzon Valiliği önündeki alanda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalar bugün tebrikat töreni ile devam etti.


Valilik makamında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutan Vekili Albay Dursun Ertuğrul, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tebrikleri kabul etti.
Vali Kızılcık, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şu düşüncelerini aktardı: “Bugün Cumhuriyetin Kuruluşunun 88 inci yıl dönümünü her yıl artan bir coşkuyla birlik içinde kutlamanın heyecanını ulus olarak yaşıyoruz. Bizlere emanet ettiğin cumhuriyete ve çağdaş uygarlığı gösteren ilkelerine bağlılığımızı tekrarlıyor. Türk ulusu olarak emanetin olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyor ve aziz hatıran önünde saygı ile eğiliyoruz. Bu en büyük bayram hepimize kutlu olsun”
Tebrikleri kabul töreninden sonra kutlamalar son buldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler