Trabzon'da 2013 yılının ilk bebeği

 Trabzon'da 2013 yılının ilk bebeği yeni yılın 10’uncu dakikasında dünyaya gözlerini açtı. 31 yaşındaki Zehra Durmuşoğlu ve 33 yaşındaki Murat Durmuşoğlu çiftinin 3.çocuğu olarak dünyaya gelen kız bebeğe Aybüke adı verildi.2013 yılının ilk dakikalarında T

Trabzon'da 2013 yılının ilk bebeği

 Trabzon'da 2013 yılının ilk bebeği yeni yılın 10’uncu dakikasında dünyaya gözlerini açtı. 31 yaşındaki Zehra Durmuşoğlu ve 33 yaşındaki Murat Durmuşoğlu çiftinin 3.çocuğu olarak dünyaya gelen kız bebeğe Aybüke adı verildi.

2013 yılının ilk dakikalarında Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen Aybüke bebeği Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Sema Kızılcık ziyaret ederek Cumhuriyet altını taktı.

Durmuşoğu çiftini tebrik eden Vali Kızılcık, iyi dileklerini iletti.  4 yıllık evli çiftin 3 kilo 100 gram ağırlığında ve 45 santimetre boyunda doğan bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem