Trabzon'a niyet Antep'e kısmet!

Ünlü Oteller zinciri Hilton Otel'in Hampton markası Gaziantep'te yapacağı otel yatırımının protokolünü imzaladı. Protokol, Hilton Otel yetkilileri ile MB Holding arasında imzalandı. İmza töreni Grand Otel'de yapıldı. MB Holding Yönetim Kurulu Muharrem Bal

Trabzon'a niyet Antep'e kısmet!

Ünlü Oteller zinciri Hilton Otel'in Hampton markası Gaziantep'te yapacağı otel yatırımının protokolünü imzaladı. Protokol, Hilton Otel yetkilileri ile MB Holding arasında imzalandı.

İmza töreni Grand Otel'de yapıldı. MB Holding Yönetim Kurulu Muharrem Balat, Gaziantep'in son dönemlerde tarih ve turizm alanında önemli gelişmeler gösterdiğini, bu nedenle kendisinin de bu turizme katkı sağlamak için Hilton Otel'in Gaziantep Şubesi'ni yaptıklarını belirtti. MB Holding'in inşaat, enerji, tarım sektöründen sonra turizm sektörüne de girdiğini dile getiren Balat, Türkiye'nin son dönemlerde komşu ülkeler ile ilişkilerinin arttığını ve konsoloslukların çoğaldığını kaydetti. Gaziantep'in de turizm açısından önemli bir kent olduğunu belirten Balat, son dönemlerde Gaziantep'te otellerin sayısının artmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Bin 800'den fazla oteli olan Hilton Otel'in, 116 oda (2 adet bedensel engelliler için) 7 bin metrekaresi kapalı alan, 3 bin metre karesi kapalı garaj, 650 metre karesi açık teras, küçük çaplı toplantı salonları, 3 adet çok amaçlı toplantı salonu olacağını belirten Muharrem Balat, otelin kent merkezinde bulunduğunu bildirdi.

Hilton Otel Dış İlişkiler Sorumlusu Poğda Demircan ise Türkiye'nin ve Güneydoğu Anadolu'nun kalkınmada öncellikle kenti Gaziantep'te böyle bir oteli hizmete geçirmekten mutluluk duyduklarını söyledi. ABD dışına çıkarırken Hampton adının arkasına By Hilton'u eklediklerini ifade eden Demircan, markanın hizmet alanında her zaman sözünün arkasında durduğunu bildirdi. Hizmetten memnun kalmayan müşterisine sorgusuz sualsiz ücretini geri ödemeyi taaddüt ettiğini vurgulayan Demircan, Hilton'un 1955 yıllında İstanbul'da hizmete başlamasıyla Türkiye'ye girdiğini söyledi.

Türkiye'de imzalanan 5. 'ci Hampton Otel markası olduğunu dile getiren Poğda Demirci, bu yılsonuna kadar bu rakamı 10'a çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Şirket statüsü olarak Hampton ve Hilton markalarını Türkiye'nin dört bir yanına yaymak istediklerini işaret eden Demircan, "Bu bizim birinci öncellikle hedefimiz. Bugün Gaziantep gibi önemli bir şehirde gerçekleştirmekten mutluyuz. " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler