Trabzon'a gelmedi maça gitti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Trabzon'a gelmesi beklenen ancak programını iptal eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Trabzonspor Kasımpaşaspor karşılaşmasını tribünden izledi. Bordo-mavili taraftarlar İstanbu

Trabzon'a gelmedi maça gitti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Trabzon'a gelmesi beklenen ancak programını iptal eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Trabzonspor Kasımpaşaspor karşılaşmasını tribünden izledi.

Bordo-mavili taraftarlar İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kendilerine ayrılan bölüme tamamen dolduran Trabzonsporlu taraftarlar, maç öncesi takıma destek verdi.

Stadın diğer tribünlerinde ise büyük boşluklar dikkati çekti. Kasımpaşalı taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.

Öte yandan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak maçı Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile protokol tribününden yan yana takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem