Trabzon Tramvay yolu yalanlar bitmiyor

Trabzon’a her seferinde gündeme gelen Tren yolu ve Tramvay hattı farklı bahaneler ile iptal ediliyor. Trabzonlu sürekli olarak gündeme getirse de bir kısım yetkililer durumu sumen aldı yapıyor. Son bahane Tramvayda ise dik rampaları çıkmaz bahanesi oldu.

Trabzon Tramvay yolu yalanlar bitmiyor

Trabzon’a her seferinde gündeme gelen Tren yolu ve Tramvay hattı farklı bahaneler ile iptal ediliyor. Trabzonlu sürekli olarak gündeme getirse de bir kısım yetkililer durumu sumen aldı yapıyor.

Son bahane Tramvayda ise dik rampaları çıkmaz bahanesi oldu. Çok değil 313 KM ileride bulunan Samsun’a yeni yapılan Tramvay yolu güzergâhın belir kısımlarında dik rampaları tırmanıyor. Özellikle kentin liman mevkiinde içi yolcu dolu tramvay kendisine öze yapılan köprüye tırmanıyor.

Samsun Tramvay Yolu

samsun-004.jpg

Dünyaca Meşhur bir tramvay yolu daha var. Portekiz’in turizm şehri Porto’da bulunan Tramvay ise bırakın rampayı neredeyse dağa tırmanıyor. Trabzonlu ise, hala daha KTÜ’den Meydan 2 saat geliyor… 

Portekiz / Porto

erkin35_erkin35_2239148079_9dae8f96e2_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler