Trabzon resepsiyonu iptal!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Trabzon'da düzenlenen 'Cumhuriyet Resepsiyonu', terör saldırıları ve Van'daki deprem nedeniyle iptal edildi.Cumhuriyet'in 88'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Trabzon Vali Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema

Trabzon resepsiyonu iptal!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Trabzon'da düzenlenen 'Cumhuriyet Resepsiyonu', terör saldırıları ve Van'daki deprem nedeniyle iptal edildi.

Cumhuriyet'in 88'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Trabzon Vali Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık tarafından 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00- 21.00 saatleri arasında Zorlu Grand Hotel’de yapılması planlanan 'Cumhuriyet Resepsiyonu'nun, terör saldırıları ve Van'daki deprem felaketi nedeniyle Vali Kızılcık ve eşleri tarafından iptal edilmesi kararı verilmiştir.

Terör saldırıları ve Van’da yaşanan deprem felaketinden dolayı üzüntülerini dile getiren Vali Kızılcık, “Cumhuriyetin 88. Yılını kutladığımız şu günlerde yaşanan terör saldırıları ve deprem felaketi bütün ülkemizi olduğu gibi, Trabzonlu hemşerilerimiz ve bizleri büyük üzüntüye boğmuştur. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Bu sıkıntıların da üstesinden geleceğiz. Şehitlerimize ve depremde ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem